POWER DOG Prikaži uvećano

POWER DOG – UNOS PROTEINA I ENERGIJE

Namjenjeno razvoju i boljem učinku.

Proizvedeno od proteina iz jaja, kako bi osiguralo zdrav rast štenaca te optimalan razvoj kostiju i mišića. Povećava mišićnu snagu pasa. Poboljšava fizičku sposobnost, poboljšava izdržljivost i oporavak nakon vježbanja.

Dostupno u pakiranju od 500g i 1,5kg.

Više detalja

Podijeli :

NAMIJENA

Rast mladih pasa
Jačanje mišića
Podizanje snage
Povećanje učinkovitosti
Poboljšanje izdržljivosti
Poboljšanje oporavka nakon napora

SASTOJCI:
Ekstrakti dehidrirane bjelančevine jaja, Aditivi CE:
L-glycin 1,5%; L-arginine 2,5%; L-methionine 0,6%; L-lysine 3%; L-isoleucine 4%
Ekstrakti prirodnog porijekla bogati tocopherol-ima, ortofosforna kiselina.

Vitamin A: 8 000 UI/Kg,
Vitamin D3: 1 000 UI/Kg,
Vitamin E: 80.00 mg/Kg

ANALIZA:
PROTEINI: 50,00%,
ULJA I MASNOĆE: 30,00%,
VLAGA: 7,00%,
MINERALI: 5,00%,
CELULOZA: 2,00%

POWER DOG je prirodni izvor proteina i aminokiselina povezanih s energetskim elemenatima i vitaminima, ujedno sadrži veliku količinu kreatin-fosfat pojačivača (kao što su Glycine, Arginin, Metionin i Nukleotid fosfate) i razgranate aminokiseline. Kreatin, koji se nalazi u hrani za kućne ljubimce, uglavnom je pohranjen u mišićnom tkivu. Kada je prehrana obogaćena kreatinom i/ili kreatin dodacima, prednosti direktno odlaze u mišiće. Istraživanja pokazuju da je organizam u stanju prirodno promijeniti kreatin-fosfat direktno iz kreatin pojačivača.

To omogućuje mišićima da pohrane više ATP-a prema sljedećoj formuli:

kreatin-fosfat + ADP > kreatin + ATP

Naša istraživanja pokazuju da korištenje POWER DOG-a povećava količinu kreatina u mišićima za 10 do 20 posto. Prema tim istraživanjima, kreatin-fosfat predstavlja 20 do 40 posto tog povećanja. Povećanjem količine kreatina, daje mišićima sposobnost za iskorištavanje ovog elementa 20 puta više kao i ATP stopu. Osim toga, kad se ovaj fenomen doda s podijeljenim aminokiselina, snažno povećava mišićni rad tijekom anaerobne faze. Također, daje prednosti pri anabolizmu i katabolizmu napora tijekom aerobne faze, te nudi bolju izdržljivost i otpornost.

Zajedno s redovitim vježbanjem, POWER DOG pruža sporu i brzu probavu proteina koje povećavaju učinkovitost vašeg psa i njegovu snagu. Ujedno za mlade pse POWER DOG jača njihove kosti prilikom rasta.

4 drugi proizvodi u istoj kategoriji: