O BRENDU NUTRIVETNUTRIVET
je francuski brend specijaliziran za visokokvalitetnu prehranu i dodatke namjenjene kućnim ljubimcima – psima i mačkama .

NUTRIVET proizvodi su razvijani i posebno formulirani od strane tima nutricionista i veterinara te proizvedeni u visokotehnološki razvijenom proizvodnom procesu, kako bi se omogućilo da proizvedena hrana na najadekvatniji mogući način odgovori na sve prehrambene potrebe ljubimaca ovisno o njihovoj dobi, veličini, pasmini i aktivnosti. NUTRIVET nudi preko 30 različitih hrana za pse, a sve to u raznima kilažama pakiranja kako bi se postigao optimalan omjer traženog i dobivenog.

NUTRIVET na sve prehrambene zahtjeve naših četveronošnih prijatelja odgovara potpunim dnevnim obrokom prilagođenim njihovoj starosti, vrsti, aktivnosti te naravno njihovim posebnim potrebama.

NUTRIVET brend se sastoji od nekoliko linija hrane za pse proizvedenih posebno kako bi zadovoljile hranidbene potrebe i najosjetljivijih pasa, a kako bi i u isto vrijeme bile i ekonomski prihvatljive vlasnicima.

Svaka pojedina NUTRIVET linija je proizvedena od visokokvalitetnih i prirodnih sastojaka.

XNutrition – standard linija, Premium Master- high premium/superpremium, S.P. Nutrivet - superpremium/S.P. Nutrivet Special -medical superpremium te Inne – ultrapremium line.

Posebno formulirani NUTRIVET dodatci prehrani , između ostalog, potpomažu i ubrzavaju oporavak ozljeđenih ili bolesnih pasa, preveniraju razna kožna, probavna i srčana oboljenja te još mnogo toga, u čemu prednjači posebno formulirano hladno prešano ulje lososa – INNE SALMON OIL.

Jedinstvena NUTRIVET receptura je razvijana u skladu s konceptom „Darovi prirode“ (Nature's Benefits) kako bi pomogla dugom i zdravom životu naših četveronožnih prijatelja na potpuno prirodan način.