Antialergijska hrana Ima 3 proizvoda.

  • SP NUTRIVET LAMB & RICE je hipoalergenska hrana za osjetljive odrasle pse svih pasmina kojima je potrebna visokoprobavljiva hrana. Janjetina (min. 30%) kao niskoalergeno meso, ujedno izvor biološki vrijednih bjelančevina i riža kao izvor lakoprobavljivog ugljikohidrata, a zbog načina pripreme hrane osobito je dobra za cijeli probavni sustav.

  • SP NUTRIVET SALMON & RICE je hipoalergenska hrana za osjetljive pse svih pasmina posebno namjenjena psima preosjetljivim na neke vrste mesa. Hrana sadrži Losos (min. 20%) bogat omega-3 i omega-6 esencijalnim mastima koje su važne za zdravlje srca i krvnih žila, te pozitivno utječe na sve vitalne funkcije i djeluje na kožu i dlaku. Jača imunitet te...

  • SP NUTRIVET ADULT SENSITIVE 25 13 je hipoalergenska hrana za osjetljive odrasle pse svih pasmina kojima je potrebna visokoprobavljiva hrana. Piletina (min. 35%) kao niskoalergeno meso, ujedno izvor biološki vrijednih bjelančevina i riža kao izvor lakoprobavljivih ugljikohidrata, a zbog načina pripreme hrane osobito je dobra za cijeli probavni sustav.

Prikazuje 1 - 3 of 3 stavki