INNE Pet food - CAT Ima 4 proizvoda.

  • Namjenjeno mačićima do 12 mjeseci starosti. (piletina) Dok se nalaze u fazi rasta, mačići se pripremaju za budući život kao odrasli. Vid, organi, mišići i kostur mačića se razvijaju u ovoj fazi života. INNE PET FOOD KITTEN je posebno formulirana kako bi pružila sve potrebno za zdrav rast mačića.

  • Namjenjeno mačkama od 1 do 7 godina starosti. (riba) INNE PET FOOD FISH je formulirana za mačke od prve do sedme godine starosti. Ova je formula bogata proteinima životinjskog podrijetla koji poboljšavaju fizički razvoj mačke. Ova je hrana također i grain free te je s toga visokoprobavljiva , što osigurava zdravu funkciju crijeva.

  • Namjenjeno steriliziranim mačkama. Nakon sterilizacije, hormonski sustav mačke prolazi kroz promjene koje potiču povećanje apetita te s time mačke postaju sklone debljanju. INNE PET FOOD FOR STERILIZED CAT je posebno formulirana kako bi kontolirala ovaj fenomen. Hrana je grain free te s toga sadrži nisku razinu ugljikohidrata. Hrana također sadrži i...

  • Namjenjeno mačkama od 1 do 7 godina starosti. INNE PET FOOD ADULT CHICKEN formulirana je za mačke od prve do sedme godine starosti. Ova je formula bogata proteinima životinjskog podrijetla koji poboljšavaju fizički razvoj. Ova je hrana također i grain free te je s toga visokoprobavljiva , što osigurava zdravu funkciju crijeva.

Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki