Hrana za pse Ima 37 proizvoda.

po stranici
 • SP NUTRIVET LIGHT 24 12 je kompletna hrana za odrasle pse, prekomjerne težine svih pasmina, koji trebaju manji unos kalorija zbog smanjenih fizičkih aktivnosti. Velikim udjelom svježe piletine visoke probavljivosti i asimilacije, ujedno izvora biološki vrijednih bjelančevina i riže kao izvora lakoprobavljivih ugljikohidrata, osobito je dobra za cijeli...

 • SP NUTRIVET LAMB & RICE je hipoalergenska hrana za osjetljive odrasle pse svih pasmina kojima je potrebna visokoprobavljiva hrana. Janjetina (min. 30%) kao niskoalergeno meso, ujedno izvor biološki vrijednih bjelančevina i riža kao izvor lakoprobavljivog ugljikohidrata, a zbog načina pripreme hrane osobito je dobra za cijeli probavni sustav.

 • SP NUTRIVET SALMON & RICE je hipoalergenska hrana za osjetljive pse svih pasmina posebno namjenjena psima preosjetljivim na neke vrste mesa. Hrana sadrži Losos (min. 20%) bogat omega-3 i omega-6 esencijalnim mastima koje su važne za zdravlje srca i krvnih žila, te pozitivno utječe na sve vitalne funkcije i djeluje na kožu i dlaku. Jača imunitet te...

 • SP NUTRIVET ADULT SENSITIVE 25 13 je hipoalergenska hrana za osjetljive odrasle pse svih pasmina kojima je potrebna visokoprobavljiva hrana. Piletina (min. 35%) kao niskoalergeno meso, ujedno izvor biološki vrijednih bjelančevina i riža kao izvor lakoprobavljivih ugljikohidrata, a zbog načina pripreme hrane osobito je dobra za cijeli probavni sustav.

 • PREMIUM MASTER PUPPY je kompletna hrana za štence svih pasmina u prvim fazama njihova života na bazi svježe piletine visoke probavljivosti i asimilacije.

 • PREMIUM MASTER JUNIOR je kompletna hrana za mlade pse svih pasmina na bazi svježe piletine visoke probavljivosti i asimilacije.

 • PREMIUM MASTER MAINTENANCE je kompletna hrana za odrasle pse svih pasmina na bazi svježe piletine visoke probavljivosti i asimilacije.

 • PREMIUM MASTER ACTIVE je kompletna hrana za aktivne pse svih pasmina na bazi svježe piletine visoke probavljivosti i asimilacije.

 • PREMIUM MASTER LARGE DOG je kompletna hrana za odrasle pse velikih pasmina na bazi svježe piletine visoke probavljivosti i asimilacije.

 • PREMIUM MASTER ENERGY je kompletna hrana za vrlo aktivne odrasle pse svih pasmina na bazi svježe piletine visoke probavljivosti i asimilacije. Prehrambene potrebe pasa s intenzivnom fizičkom aktivnošću (lovački, spasilački, natjecateljski psi, te ženke u fazi laktacije) podrazumjevaju iznimnu palatabilnost i probavljivost hrane, te optimalnu potrošnju i...

 • PREMIUM MASTER SILHOUETTE je kompletna hrana za pse prekomjerne težine svih pasmina, koji trebaju manji unos kalorija kako bi se riješio problem pretilosti.

 • PREMIUM MASTER SENIOR je kompletna hrana za starije pse svih pasmina na bazi svježe piletine visoke probavljivosti i asimilacije.

 • XNutrition CROISSANCE je kompletna hrana za štence svih pasmina u prvim fazama njihova života na bazi piletine. Adekvatna razina proteina omogućuje razvijanje dobre muskulature, vitamini i minerali pomažu pri dobrom funkcioniranju stanica i dobrom vidu, dok optimalan omjer kalcija i fosfora sadrži sve potrebne elemente za dobar razvoj kostiju i zdravih zubi.

 • XNutrition COMPLET je kompletna hrana za odrasle pse na bazi piletine. Sadrži esencijalne hranjive sastojke kako bi Vaš pas bio u optimalnoj fizičkoj formi. Njezini kroketi osiguravaju proteine koji su bitni za optimalno održavanje mišićne mase psa čime je zajamčena visoka probavljivost i asimilacija sastojaka. Vitamini i minerali pomažu pri dobrom...

 • XNutrition ENTRETIEN je kompletna, vrlo probavljiva hrana za odrasle pse na bazi piletine. Sadrži esencijalne hranjive sastojke kako bi Vaš pas bio u optimalnoj fizičkoj formi. Njezini kroketi osiguravaju proteine koji su bitni za optimalno održavanje mišićne mase psa čime je zajamčena visoka probavljivost i asimilacija sastojaka.

 • XNutrition  VITALITE je kompletna, vrlo probavljiva hrana za odrasle pse na bazi piletine. Sadrži esencijalne hranjive sastojke kako bi Vaš pas bio vitalan i u dobroj formi. Njezini kroketi osiguravaju proteine koji su bitni za optimalno održavanje mišićne mase psa. Zajamčena visoka probavljivost i asimilacija sastojaka. Vitamini i minerali pomažu pri...

 • XNutrition ADULT ACTIF je kompletna, vrlo probavljiva hrana za odrasle aktivne pse na bazi piletine. Sadrži esencijalne hranjive sastojke kako bi Vaš pas bio aktivan i u dobroj formi, te s lakoćom podnosio napore. Njezini kroketi osiguravaju proteine koji su bitni za optimalno održavanje mišićne mase psa. Zajamčena visoka probavljivost i asimilacija...

 • XNutrition ENERGY je kompletna hrana na bazi piletine, visoke probavljivosti i asimilacije za odrasle pse svih uzrasta i dobi koji su podložni intenzivnoj fizičkoj aktivnosti (agility, lov, dojenje...), a koji trebaju adekvatan unos hranjivih tvari.

Prikazuje 19 - 36 of 37 stavki